Behandelaren

Sanimind heeft twee getalenteerde professionals met veel vaardigheden en ervaring. We houden van wat we doen, en we doen het met passie.


Alice de Groodt

Gevorderd geregistreerd  EFT relatietherapeut, relatie en gezinstherapeut (Systeemtherapeut) NVRG, MfN- familie – rechtbank mediator en coach.

Alice is een gedreven en gepassioneerde vrouw. Ze heeft altijd functies gehad waarbij zij dienstbaar voor anderen was. Maar Alice is geen “softy”. Ze houdt van aanpakken, eerlijkheid, samenwerken, doelgerichtheid en resultaat.
Maar bovenal houdt Alice van contacten en mensen. Ze straalt rust uit maar houdt je wel bij de les. Alice staat als therapeute,  mediator en coach voor professionaliteit zonder franje. 

CV Alice


Peter de Groodt

Peter de Groodt

Psychiater, EFT-Relatietherapeut

Peter haalde zijn artsexamen in 1989. Hij heeft zich gespecialiseerd in de bedrijfsgeneeskunde en tevens werd hij forensisch geneeskundige. Vanaf 2006 werkt hij in de psychiatrie. Hij heeft de opleiding tot EFT-therapeut gedaan en is hij geschoold in het Houd Me Vast Preventie Programma. Binnen de psychiatrie is hij speciaal geïnteresseerd in psychotherapeutische behandelvormen.

CV Peter