Gezinstherapie


Gezinstherapie (systeemtherapie) bij Sanimind

Kenmerkend voor relatie- en gezinstherapie (systeemtherapie) is dat partners en/of gezinsleden meestal samen in therapie zijn. Klachten staan nooit op zichzelf. Meestal hebben ze te maken met de situatie waarin iemand leeft.
Klachten worden beïnvloed door de mensen waarmee je samenleeft/ samenwerkt en andersom. Een relatie- en gezinstherapeut (systeemtherapeut) weet dit als geen ander.
Gesprekken met een systeemtherapeut zorgen voor meer begrip tussen jou en je naasten (partner, broer, zus, buren, vrienden, collega’s, hulpverleners etc.). Door het betrekken van de naasten bij de therapie treedt er sneller herstel op, zowel op de korte als op de lange termijn.

Kosten van gezinstherapie (systeemtherapie)

De kosten bedragen € 155,-  per sessie van 75 minuten. Dit is dus niet per persoon maar per sessie, onafhankelijk van hoeveel personen aan de sessie meedoen. 

Op dit moment is er pakket aanbieding.

Pakket 1* : € 855,-.   Dit pakket bestaat uit 6 sessies van 75 minuten. U krijgt 75 euro korting op dit pakket. Normaal betaalt u 930 euro.

Pakket 2* : € 1240,-  Dit pakket bestaat uit 9 sessies van 75 minuten. U krijgt 1 sessie gratis, u betaalt 8 sessies. Normaal betaalt u 1395 euro.

Pakket 4* : € 2170,.  Dit pakket bestaat uit 16 sessies van 75 minuten. U krijgt 2 sessies gratis, u betaalt 14 sessies. Normaal betaalt u 2480 euro.

Aanmelden:

Aanmeldformulier voor gezinstherapie bij Sanimind vindt u hier.

Let op:
Wij zullen onze uiterste best doen om voor u positief resultaat te bereiken. Maar u zult begrijpen dat dat niet altijd mogelijk is, het gaat tenslotte om een gezamenlijk proces. U betaalt dan ook niet voor een (afgesproken) resultaat maar voor de tijd die voor u is gereserveerd.

Vergoeding:
(EFT) Relatietherapie, Systeemtherapie en de Houd Me Vast cursus worden NIET binnen het basispakket van de zorgverzekering vergoed. Soms kunt u een deel van de behandeling vergoed krijgen via een door u afgesloten aanvullend pakket. Houdt er wel rekening mee dat voor deze vergoeding soms eisen worden gesteld door uw zorgverzekering waaraan wij niet kunnen voldoen. Dit is geheel tussen u en uw zorgverzekering en ontslaat u niet van uw betaalverplichting.