Mediation bij Sanimind


Unieke samenwerking garandeert optimale aandacht voor uw mediation.

Echtscheiding / Arbeidsconflict / Zakelijk conflict / Familie conflict?

Mediation is een vorm van bemiddeling voor mensen die een conflict hebben en geholpen willen worden door een neutrale en onpartijdige bemiddelaar. De praktijk leert dat conflictpartijen in de meeste gevallen met mediation hun probleem binnen drie tot vijf gesprekken weten op te lossen. Mediation bespaart dus veel geld, tijd en stress, vaak met behoud van de relatie.

Alice de Groodt heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in het bedrijfsleven. Oorspronkelijk gestart als Fysiotherapeut heeft zij al snel de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Zij heeft salesposities bekleed bij uiteenlopende gerenommeerde bedrijven als Astra, Nutricia en AstraZeneca
In 2012 gestart als ondernemer en inmiddels succesvol als mede eigenaar van Sanimind, een praktijk waar zij de (EFT) relatietherapie, gezinstherapie, coaching en mediation in haar portefeuille heeft.

Mediation bij Sanimind betekent ‘een stap naar de goede oplossing’. Hoeveel prettiger is het als je er bij een conflict samen uit kunt komen zonder dat de relatie voor altijd beschadigd is en waar je samen inspraak hebt in je eigen oplossing. Hierin is het succes van mediation gelegen. Alice weet daarbij de juiste snaar te vinden.
Haar geloof in mediation en haar focus op het belang om tot gezamenlijke oplossing(en) te komen heeft er toe geleid dat Alice zich geschoold en gecertificeerd heeft als Algemeen Mediator, gevorderd EFT Relatietherapeut en gezinstherapeut maar ook als  gecertificeerd Familie Mediator, rechtbank mediator en mediator in arbeidszaken.
Naast geregistreerd EFT Relatietherapeut, gezinstherapeut NVRG en Mediator werkt Alice ook als Coach.

Door haar achtergrond als relatie en gezinstherapeut (systeemtherapeut) kan Alice bij  ook gesprekken met de kinderen begeleiden. Kinderen zijn onbedoeld en ongewild betrokken bij de problemen tussen de partners en hebben hun eigen specifieke wijze van omgaan daarmee. Indien nodig of gewenst is het dan vaak zeer nuttig om de positie van de kinderen mee te nemen in de mediation.

(*): zie voor mediation prijzen en details deze pagina.

Neem contact op met Alice de Groodt.  Aanmelden voor mediation kunt u hier.