Mediation bij Sanimind


Echtscheiding / Arbeidsconflict / Zakelijk conflict / Familie conflict?

Mediation bij Sanimind betekent ‘een stap naar de goede oplossing’. Hoeveel prettiger is het als je er bij een conflict samen uit kunt komen zonder dat de relatie voor altijd beschadigd is en waar je samen inspraak hebt in je eigen oplossing. Hierin is het succes van mediation gelegen.
Binnen Sanimind is Alice de Groodt gecertificeerd MfN Mediator, Mediator in familie en arbeidszaken en rechtbank mediator.
Naast Mediator is zij geregistreerd Systeemtherapeut NVRG en Coach.

Unieke samenwerking in mediation bij scheidingen
Sanimind heeft een unieke samenwerking met een zeer ervaren familie advocaat. Hierdoor wordt gegarandeerd dat alle specifieke kennis en kunde die behoort bij een scheidings-mediation optimaal wordt geborgd. Bij de pakketten die Sanimind heeft zijn de kosten van de advocaat inbegrepen. Geen onverwachte kosten en optimale kwaliteit: uw mediation is optimaal verzekerd van aandacht voor uw persoonlijke, financiële en juridische belangen én ook de situatie van uw kinderen. Sanimind verzorgt een totaalpakket waarbij u geen zorgen meer heeft of alles aan bod komt voor een prijs waarvan u ook de zekerheid heeft dat er geen onverwachte kosten zijn (*).

Door de achtergrond van Alice de Groodt als relatie en gezinstherapeut (systeemtherapeut) naast haar expertise als mediator kan Alice ook gesprekken met de kinderen begeleiden tijdens of na een scheiding. Kinderen zijn onbedoeld en ongewild betrokken bij de problemen tussen de ouders en hebben hun eigen specifieke wijze van omgaan daarmee. Indien nodig of gewenst is het dan vaak zeer nuttig om de positie van de kinderen mee te nemen in de mediation.

(*): zie voor mediation prijzen en details deze pagina.

Neem contact op met Alice de Groodt.  Aanmelden voor mediation kunt u hier.