Logo Sanimind
Sanimind is een in Uden gevestigde praktijk voor psychiatrie, psychotherapie, relatietherapie, mediation en coaching.
Hieronder kunt u naar de verschillende delen van de Sanimind website.

 

Relatietherapie
De stap naar een betere relatie.
Wij zijn gespecialiseerd in EFT Relatietherapie (Emotionally Focused Therapy) en de Houd Me Vast Cursus voor koppels.
Psychiatrie
De stap naar een beter leven.
Voor psychiatrische problemen staat Sanimind voor u klaar. Zowel medicamenteuze behandeling en/of psychotherapie is mogelijk.
Praktijk gesloten
Van vrijdag 01-11-2019 tot en met vrijdag 08-11-2019 is de Praktijk gesloten. U kunt ons bereiken via email. Stuur een email naar info@sanimind.eu
U krijgt dan een reactie terug dat de praktijk gesloten is maar de email wordt wel gezien. 
Bij spoed, neem contact op met uw huisarts of de huisartsenpost.
De komende maanden is Sanimind voor patiënten Psychiatrie regelmatig een dag of enkele dagen gesloten. Dit is wegens na- of bijscholing van de psychiater. Kijk svp regelmatig op praktijksluitingen om de actuele stand van zaken te zien. 

Sanimind

  • - Behandelaren
  • - CV Alice de Groodt
  • - CV Peter de Groodt

Algemene gegevens over Sanimind

Sanimind is een vrijgevestigde praktijk voor psychiatrie, psychotherapie, EFT relatietherapie, mediation en coaching. De praktijk is gevestigd in Uden. In 2011 werd met EFT relatietherapie gestart. In 2012 kwam daar psychiatrie en psychotherapie bij en vanaf 2014 heeft Sanimind ook mediation en coaching in het pakket. De reden van starten van Sanimind was om goede en snel te verkrijgen zorg te gaan leveren dichtbij de patiënt en zijn/haar huisarts. Sanimind wil de dienstverlening kwalitatief goed houden door te anticiperen op nieuwe mogelijkheden binnen behandelingen. E-Health, online intake, online aanmelden, webcamconsult, E-Mailconsult zijn enkele zaken die bij Sanimind al goed zijn geregeld.

Coaching

Bij Sanimind kunt u uitstekend terecht voor:
-Individuele coaching met betrekking tot persoonlijke groei.
-Individuele coaching met betrekking tot werkgerelateerde problemen/jobcoaching.
-Groepscoaching met betrekking tot werkgerelateerde processen.

De kennis die Sanimind heeft op het gebied van organisatiestructuren en organisatieprocessen, gecombineerd met expertise op het gebied van mentale problematiek, overbelasting, relatieproblemen (veel werkgerelateerde problematiek komt mede voort uit relatie/communicatieproblemen op de werkvloer) en mediation maakt Sanimind tot een succesvol coachingsbedrijf.

Sanimind heeft als basisvisie dat individuele groei en verbetering van groepsdynamiek wordt gerealiseerd door stimuleren en ondersteunen van zelflerend vermogen, uitbouw van bestaande mogelijkheden en begrijpen dat verbetering niet alleen berust op beter begrijpen van jezelf maar ook beter begrijpen van jouw effect op een ander (collega, gesprekspartner) en wat het effect van anderen is op jou. Communicatie is meer dan praten, het is een complex geheel van allerlei binnen jezelf en in je omgeving gelegen factoren.

Sanimind werkt op een inspirerende en ondersteunende wijze en niet via een klassiek onderwijzende methode. Sanimind werkt niet via een vastgesteld sjabloon maar via een op elke unieke situatie toegesneden aanpak. Op deze manier is verbetering van efficientie en bevrediging in leven en/of werk het best gegarandeerd.

Heeft u interesse of meer behoefte aan informatie? U kunt via dit formulier uw interesse aangeven. Ook kunt u ons bellen op 0413-303674 of mailen via coaching@sanimind.eu. Wij reageren op uw formulier, telefoontje (indien niet direct contact svp inspreken) of email op werkdagen doorgaans dezelfde dag maar in elk geval binnen 24 uur.

Kosten:
Uurtarief coaching is €155,- per uur, inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor bedrijven.
Maandabonnement. Een maandabonnement kost €558,- inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor bedrijven. Hierbij krijgt u 4 coachingsgesprekken van 60 minuten per stuk in een maand. Uw korting is 10%.
Kwartaalabonnement. Een kwartaalabonnement kost €1581,- inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor bedrijven.. Hierbij krijgt u 12 coachingsgesprekken van 60 minuten per stuk in een kwartaal. Uw korting is 15%.

Coaching bij Sanimind: de stap naar betere efficiëntie en een bevredigend (werk)leven.

Mediation

Als u een conflict heeft met een persoon, bedrijf of instantie en u komt er niet uit door met elkaar te praten, dan hoeft u niet meteen een advocaat in te schakelen. Mediation is een andere manier om uw conflict samen op te lossen.

U overlegt dan met de andere partij onder begeleiding van een onafhankelijke derde persoon: een mediator. Dat is iemand die is opgeleid om u te helpen via gezamenlijk overleg tot een oplossing te komen. Hij of zij is zelf volstrekt onpartijdig en geeft geen oordeel.

Mediation kan in bijna elk conflict worden toegepast. De voorwaarde daarbij is dat beide partijen vrijwillig meewerken aan mediation.

Meer informatie over mediation bij Sanimind? Klik hier.          Aanmelden voor mediation bij Sanimind kan hier.

Psychiatrisch en Psychotherapeutisch behandelaanbod van Sanimind

Het behandelaanbod van Sanimind is breed. Een greep uit ons behandelaanbod:
-Diagnostiek.
-Psychotherapeutische behandeling van psychiatrische en psychische problematiek.
-Medicamenteuze behandeling.
-Psychiatrisch en psychologisch (test)onderzoek.
-Expertise.
-Second Opinion.
-Consultatie.
-Relatietherapie.

Sanimind behandelt:
-Stemmingsstoornissen (depressie; manisch-depressiviteit).
-Angststoornissen (paniek, algemene angst, obsessief-compulsieve stoornis).
-Persoonlijkheidsproblematiek, ook borderline persoonlijkheidsproblematiek.
-Relatieproblematiek, ook in combinatie met psychiatrische/psychologische problematiek.
-Psychotische problematiek.
-Ouderenpsychiatrie.

U kunt bij Sanimind niet terecht voor:
-Ernstige psychotische stoornissen.
-Ernstige persoonlijkheidsproblematiek.
-Eetstoornissen.
-Verslavingsproblematiek.
-Kinder- en jeugdpsychiatrische problemen.
-Ernstige Post Traumatische Stress Problematiek.


Met ernstig wordt hier bedoeld: die problemen die behandeld moeten worden in een psychiatrische kliniek (opname) of gespecialiseerde behandeling behoeft die niet in een particuliere praktijk kan worden gegeven. Als Sanimind u niet kan behandelen wordt u terugverwezen naar de verwijzer.


Wilt u zich aanmelden? Dat kan voor psychiatrische en/of psychotherapeutische hulp alleen via een verwijzing van uw huisarts.

Meer informatie over psychiatrie en psychotherapie bij Sanimind? Klik hier.

V.o.f. Sanimind is aangesloten bij:

 
Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Geneeskunst Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie American Psychiatric Association European Psychiatric Association Federatie van Medisch Specialisten European Society for the Study of Personality Disorders Vereniging voor Cliëntgerichte Psychotherapie


 
Emotionally Focused Therapy NederlandMediators Federatie NederlandNederlandse Mediators VerenigingVereniging van Mediators in de GezondheidszorgNederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie

V.O.F. Sanimind

Adres: Orgellaan 2, 5402 PG Uden

Telefoon: 0413-303674

Fax: 084-8758881

Stuur Sanimind een e-mail:

Algemeen: info@sanimind.eu

Relatietherapie: relatietherapie@sanimind.eu

Mediation: mediation@sanimind.eu

Coaching: coaching@sanimind.eu

Bedrijfsgegevens

AGB code praktijk: 03-095221
AGB code P. de Groodt: 03-068387
BIG-nummer PMAW de Groodt: 9021232901

AGB code A. de Groodt: 04-120313

KVK nummer: 61789895
KVK vestigingsnummer: 000030861349
BTW nummer: NL854489605B01

IBAN: NL 39 RABO 0128824859
BIC: RABONL2U