Logo Sanimind

Aanmelden voor Mediation bij Sanimind

Unieke samenwerking garandeert optimale aandacht voor uw mediation.

 

Echtscheiding / Arbeidsconflict / Zakelijk conflict / Familie conflict?

Mediation is een vorm van bemiddeling voor mensen die een conflict hebben en geholpen willen worden door een neutrale en onpartijdige bemiddelaar. De praktijk leert dat conflictpartijen in de meeste gevallen met mediation hun probleem binnen drie tot vijf gesprekken weten op te lossen. Mediation bespaart dus veel geld, tijd en stress, vaak met behoud van de relatie.

Alice de Groodt heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in het bedrijfsleven. Oorspronkelijk gestart als Fysiotherapeut heeft zij al snel de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Zij heeft salesposities bekleed bij uiteenlopende gerenommeerde bedrijven als Astra, Nutricia en AstraZeneca
In 2012 gestart als ondernemer en inmiddels succesvol als mede eigenaar van Sanimind, een praktijk waar zij de EFT relatietherapie, gezinstherapie, coaching en mediation in haar portefeuille heeft.

Mediation bij Sanimind betekent 'een stap naar de goede oplossing'. Hoeveel prettiger is het als je er bij een conflict samen uit kunt komen zonder dat de relatie voor altijd beschadigd is en waar je samen inspraak hebt in je eigen oplossing. Hierin is het succes van mediation gelegen. Alice weet daarbij de juiste snaar te vinden.
Haar geloof in mediation en haar focus op het belang om tot gezamenlijke oplossing(en) te komen heeft er toe geleid dat Alice zich geschoold en gecertificeerd heeft als Algemeen Mediator, gevorderd EFT Relatietherapeut en gezinstherapeut maar ook als  gecertificeerd Familie Mediator, rechtbank mediator en mediator in arbeidszaken.
Naast gevorderd EFT Relatietherapeut, gezinstherapeut en Mediator werkt Alice ook als coach. Hoewel de praktijk Sanimind gevestigd is in Uden werkt Alice ook landelijk als het gaat om conflicten in de medische sector, een van de specialisaties van Sanimind.

Door haar achtergrond als relatie en gezinstherapeut (systeemtherapeut) kan Alice bij  ook gesprekken met de kinderen begeleiden. Kinderen zijn onbedoeld en ongewild betrokken bij de problemen tussen de partners en hebben hun eigen specifieke wijze van omgaan daarmee. Indien nodig of gewenst is het dan vaak zeer nuttig om de positie van de kinderen mee te nemen in de mediation.

 

Unieke samenwerking.

Sanimind heeft een unieke samenwerking met een zeer ervaren advocaat van Hamelers Nijkamp advocaten. Hierdoor wordt gegarandeerd dat alle specifieke kennis en kunde die behoort bij een mediation optimaal worden geborgd. Bij de pakketten die Sanimind heeft zijn de kosten van de advocaat inbegrepen. Geen onverwachte kosten en optimale kwaliteit: uw mediation is optimaal verzekerd van aandacht voor uw persoonlijke, financiële en juridische belangen én de situatie van uw kinderen. Sanimind verzorgt een totaalpakket waarbij u geen zorgen meer heeft of alles aan bod komt voor een prijs waarvan u ook de zekerheid heeft dat er geen onverwachte kosten zijn (*).

(*): zie voor prijzen en details deze pagina.

 

Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op met Alice de Groodt.  Aanmelden voor mediation kunt u hier.

V.O.F. Sanimind

Adres: Orgellaan 2, 5402 PG Uden

Telefoon: 0413-303674

Fax: 084-8758881

Stuur Sanimind een e-mail:

Algemeen: info@sanimind.eu

Relatietherapie: relatietherapie@sanimind.eu

Mediation: mediation@sanimind.eu

Coaching: coaching@sanimind.eu

Bedrijfsgegevens

AGB code praktijk: 03-095221
AGB code P. de Groodt: 03-068387
BIG-nummer PMAW de Groodt: 9021232901

AGB code A. de Groodt: 04-120313

KVK nummer: 61789895
KVK vestigingsnummer: 000030861349
BTW nummer: NL854489605B01

IBAN: NL 39 RABO 0128824859
BIC: RABONL2U